Voit varata META-BOXI -ohjelmointityökalupakin kirjastollesi tältä sivulta. Löydätte alta tiedot paikalliseen varaamiseen sekä Turussa että Helsingissä. Ohessa myös kuvia, joita voitte käyttää toimintanne markkinoinnissa. Sivun alalaidasta löytyy lomake, jolla voitte antaa palautetta, kehittämisvinkkejä ja ilmoittaa puuttuvista tai viallisista osista.

VARAUS –  TURKU

Vuoden 2018 aikana Meta-boxi -ohjelmointipakkia lainataan Turun pääkirjastosta neljään kirjastoon Varsinais-Suomessa kolmen kuukauden (3kk) ajanjaksoksi. Ajanjaksot vuoden 2018 aikana ovat tammi-maaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu ja loka-joulukuu.  Tällöin kyseinen kirjasto toimii pakin asemapaikkana hyödyntäen ohjelmointipakkia itse ja samalla lainaten sitä eteenpäin alueensa lähikirjastoihin halutuksi ajaksi.

Asemapaikkakirjastot noutavat ja palauttavat ohjelmointipakin Turun pääkirjastolle. Lähikirjastot noutavat ja palauttavat ohjelmointipakin asemapaikka kirjastoon tai sopimallaan tavalla.

Asemapaikkakirjastot huolehtivat Meta-Boxi -ohjelmointipakin tarvikkeista ja ilmoittavat mahdollisista puutteista ja vioista alla olevalla lomakkeella. Puuttuvat, vahingoittuneet tai kadonneet osat korjataan pikimmiten.

VARAUSKALENTERI

Varauskalenteri (asemapaikkakirjastot): Pääset varauskalenteriin tästä linkistä.

VARAUS –  HELSINKI

Meta-boxin varauksesta Helsingissä ilmoitetaan myöhemmin.

PALAUTE JA YHTEYDENOTOT

4 + 10 =

KUVIA MARKKINOINTIIN