Leirit – Espoo

Käsityökoulu Robotin vuoden 2020 kesäleireillä sukelletaan jälleen elektronisen rakentamisen, ohjelmoinnin ja digitaalisen tuottamisen maailmaan. Kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla järjestetään kaksi leiriä Lasten kulttuurikeskus Aurorassa, Espoossa. Leirit ovat ensisijaisesti suunnattu 7-12 -vuotiaille vasta-alkajille. Leireillä tehdään projekteja ryhmätyönä ja kaikkien osaamistaso otetaan huomioon. Aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta ei tarvita! 

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Robo-hommien lisäksi leiripäivään kuuluu lounas, välipala, ulkoilua, pelejä ja leikkejä Lasten kulttuurikeskus Auroran pihapiirissä tai lähistöllä mm. Träskändan kartanon pihamailla. Leirin ohjaajina toimii Käsityökoulu Robotin viikoittaisten ryhmien ohjaajat. Huom!: Leirillä tehdään osittain yhteisiä teoksia pari- tai ryhmätyönä jolloin leiriläiset eivät saa kaikkia leirin teoksia itselleen kotiin. Tällöin prosessi ja lopputuotokset tallennetaan videona tai kuvina, jotka saa muistoksi.

ILMOITTAUTUMINEN:
ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ LINKISTÄ.

AJANKOHTA:
LEIRI 1: 1.-5.6. (viikko 23)  – TÄMÄN VIIKON LEIRI PERUTTU
LEIRI 2: 8.-12.6. (viikko 24) –  LEIRI TÄYNNÄ, JONOON VOI ILMOITTAUTUA
Leiripäivän kesto on klo 9.00 – 15.00

KOHDERYHMÄ:
Leirit ovat suunnattu 1.-6. luokkalaisille. Leireille otetaan 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

HINTA: 
Leirin hinta on 180€. Hinta sisältää materiaalit, välipalan ja tapaturmavakuutuksen.

SIJAINTI:
Käsityökoulu Robotti / Lasten kulttuurikeskus Aurora
Järvenperäntie 1-3
02940 Espoo

VARUSTUS JA LOUNAS:
– Omat eväät lounaalle. Tarjoamme iltapäivällä välipalan, mutta muuten leiriläisillä pitää olla omat eväät. Lasten kulttuurikeskus Aurorassa on mikroaaltouunit, joilla voimme lämmittää eväitä.
– Leiriläisillä tulee olla kelinmukaiset ulkoiluvaatteet ja varusteet, leirillä pyritään ulkoilemaan joka päivä. Kuumina kesäpäivinä mukana kannattaa tarvittaessa olla juomapullo ja päähine.

PERUMINEN:
Enintään 30 vrk ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirimaksusta. 7 vrk ennen leirin alkua tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden leirimaksun.

EHDOT LEIRIN JÄRJESTÄMISELLE:
Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Leirin järjestäminen vahvistetaan osallistujille heti kun tarvittava määrä osallistujia on ilmoittautunut.