ILMOITTAUTUMINEN 2024 KESÄLEIREILLE ON  ALKANUT

Käsityökoulu Robotti järjestää Espoossa Lasten kulttuurikeskus Aurorassa viikolla 23 (3.6.–7.6.) kesäleirin 7–9-vuotiaille ja viikolla 24 (10.6.–14.6.) 9–12-vuotiaille. Molemmat leirit kestävät maanantaista perjantaihin kello 9.00–15.00. Leirillä rakennetaan päivän aikana 1-2 elektroniikka-, 3D-tulostus- tai koodausprojektia. Aamupäivällä teemme projektia ja päivällä syömme lounaan ja ulkoilemme sään salliessa. Lounaan jälkeen jatkamme työskentelyä. iltapäivällä olemme sään salliessa uudestaan ulkona ja syömme välipalan. Leireillä osa projekteista tehdään mahdollisesti ryhmätyönä ja kaikkien osaamistaso otetaan huomioon. Aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta ei tarvita! Kesäleirin opettajina toimii Käsityökoulu Robotin Ville Olaskari sekä tarvittaessa toinen ohjaaja.

 

AJANKOHTA:

7–9-vuotiaille viikko 23 (3.6.-7.6.)
ma–pe kello 9–15 HUOM! Täynnä. Varasijalle voi ilmoittautua.

9–12-vuotiaille viikko 24 (10.6.-14.6.)
ma–pe kello 9–15 HUOM! Leiri PERUTTU!

Ryhmään otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

HINTA:
Leirin hinta on 240 €. Hinta sisältää materiaalit, välipalan päivittäin ja tapaturmavakuutuksen.

 

SIJAINTI:

Käsityökoulu Robotti / Lasten kulttuurikeskus Aurora

Järvenperäntie 1–3

02940 Espoo

 

VARUSTUS JA LOUNAS:

– Omat eväät lounaalle. Tarjoamme iltapäivällä välipalan, mutta muuten leiriläisillä pitää olla omat eväät sekä ruokailu välineet. Lasten kulttuurikeskus Aurorassa on mikroaaltouunit, joilla voimme lämmittää eväitä.

– Leiriläisillä tulee olla kelin mukaiset ulkoiluvaatteet ja varusteet, leirillä pyritään ulkoilemaan joka päivä. Kuumina kesäpäivinä mukana kannattaa tarvittaessa olla juomapullo ja päähine.

 

PERUMINEN:

Enintään 30 vrk ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirimaksusta. 7 vrk ennen leirin alkua tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden leirimaksun.

 

EHDOT LEIRIN JÄRJESTÄMISELLE:

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Leirin järjestäminen vahvistetaan osallistujille heti kun tarvittava määrä osallistujia on ilmoittautunut.

Lisätietoja: Ville Olaskari, ville@kasityokoulurobotti.fi

Löydätte Käsityökoulu Robotin rekisteri- ja tietosuojaselosteen tästä linkistä: https://docs.google.com/document/d/13pR7KA6qUa43e0O4JzsHPSmzyeLYoXymE_wGKMR9SQ4/edit?usp=sharing