Kummajaiset on täällä taas! Lasten kulttuurikeskus Auroran Kummajaisissa juhlistetaan kummaa ja kutkuttavaa loppusyksyn tunnelmaa sädehtivien valojen ja kummallisten taidetyöpajojen parissa. Tule mukaan taikaleikkiin! Vapaa pääsy.
OHJELMA:
klo 18 & 19 | Valosirkus Spektri | Pihamaa/ympyrälava
Valosirkus Spektri loistaa kirkkaana kaikissa sateenkaaren väreissä! Esityksessä yhdistyvät näyttävästi tanssi, musiikki ja LED-välineillä tehdyt temput. Valmistaudu taianomaisiin valoilmiöihin ja iloiseen fiilikseen, joka tarttuu niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Esityksillä on säävaraus.
klo 17-20 | Taikasauva-akatemia -työpaja | Taidetalo
Opi tekemään taikasauva, jolla loihdit mystisen illan hämärään hehkuvia värejä ja merkillisiä kuvioita. Taian salaisuus on taumatrooppi, ikivanha optinen leikkikalu. Paja sopii kaikille, kun pienimmät taiteilevat oman aikuisen seurassa. Työpajan suunnittelu ja ohjaus: Taideohjaaja Jenni Vilander.
klo 18-20 | Valohahmot -työpaja | Pihamaa
Tule valomaalaamaan valohahmoja joiden taakse tehdään Pixelstick-valaisimella taikamaailmakuva. Lopullinen kuva projisoidaan seinälle josta voit kuvata sen kännykällä. Työpajan suunnittelu ja ohjaus: Jukka Laine/ Valopaja
klo 17-20 | Taikalaatikot | Pihamaa
Tule etsimään taikalaatikoita ja loitsi valolla esiin piilokuvat laatikoista. Kerää kaikki seitsemän piilokuvaa ja kirjoita ne ylös saadaksesi selville koodisana. Työpajan suunnittelu ja ohjaus: Käsityökoulu Robotti
Kummajaiseväät myy ihastuttava pop-up Hunaja Cafe Meijerissä. Kahvilalla vain korttimaksu.
Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Muutokset mahdollisia.
Kuva: Valosirkus Spektri/Ahti Kannisto
Osoite: Lasten kulttuurikeskus Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo.
Kulttuurikeskuksen piha on autoton. Pysäköintialueet sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kulttuurikeskuksesta, osoitteessa Träskändanristi 4. Invapysäköinti on mahdollista merkityillä paikoilla Auroran pääportin läheisyydessä.
Linkki tapahtuman Facebook-sivuille:
https://www.facebook.com/events/615957950429247/?ref=newsfeed