Käsityökoulu Robotti järjestää Espoossa Lasten kulttuurikeskus Aurorassa viikolla 23 kesäleirin 7–9-vuotiaille ja viikolla 24 9–12-vuotiaille. Leirillä tutustutaan elektroniikkaan, 3D-tulostamiseen ja Maker-kulttuuriin. Molemmat leirit kestävät maanantaista perjantaihin kello 9.00–15.00. Aamupäivällä keskitytään päivän aiheeseen ja iltapäivällä olemme sään salliessa ulkona. Leireillä tehdään projekteja ryhmätyönä ja kaikkien osaamistaso otetaan huomioon. Aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta ei tarvita!

Käsityökoulu Robotti järjestää kesäleirin 7–9-vuotiaille ja 9–12-vuotiaille

Opettajana toimii Käsityökoulu Robotin Ville Olaskari.

AJANKOHTA:

7–9-vuotiaille viikko 23
ma–pe kello 9–15

9–12-vuotiaille viikko 24
ma–pe kello 9–15

Ryhmään otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

HINTA:
Leirin hinta on 180€. Hinta sisältää materiaalit, välipalan päivittäin ja tapaturmavakuutuksen.

SIJAINTI:

Käsityökoulu Robotti / Lasten kulttuurikeskus Aurora

Järvenperäntie 1–3

02940 Espoo

VARUSTUS JA LOUNAS:

– Omat eväät lounaalle. Tarjoamme iltapäivällä välipalan, mutta muuten leiriläisillä pitää olla omat eväät. Lasten kulttuurikeskus Aurorassa on mikroaaltouunit, joilla voimme lämmittää eväitä.

– Leiriläisillä tulee olla kelinmukaiset ulkoiluvaatteet ja varusteet, leirillä pyritään ulkoilemaan joka päivä. Kuumina kesäpäivinä mukana kannattaa tarvittaessa olla juomapullo ja päähine.

PERUMINEN:

Enintään 30 vrk ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirimaksusta. 7 vrk ennen leirin alkua tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden leirimaksun.

EHDOT LEIRIN JÄRJESTÄMISELLE:

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Leirin järjestäminen vahvistetaan osallistujille heti kun tarvittava määrä osallistujia on ilmoittautunut.

Lisätietoja: Roi Ruuskanen, roi@kasityokoulurobotti.fi, puh. 0442646006

Löydätte Käsityökoulu Robotin rekisteri- ja tietosuojaselosteen tästä linkistä: https://docs.google.com/document/d/13pR7KA6qUa43e0O4JzsHPSmzyeLYoXymE_wGKMR9SQ4/edit?usp=sharing