Käsityökoulu Robotin tehtäväpankkiin on jälleen lisätty sarja uusia tehtäviä kaikkien avoimesti hyödynnettäviksi!

Tehtävät sopivat mainiosti oman media- ja elektronisen taiteen opetustoiminnan aloittamiseen. Kaiken kaikkiaan tehtäväpankki tarjoaa tällä hetkellä yli 60 elektronisen rakentamisen, ohjelmoinnin ja digitaalisen tuottamisen tehtävää opastamaan ja innostamaan omaan tekemiseen!

 

 

Tehtäväpankin lisäksi Käsityökoulu Robotti julkaisee opetussuunnitelman. Opetussuunnitelma on taiteen perusopetuksen mediataiteiden opetusuunnitelmien perusteiden mukainen. Opetussuunnitelmassa kuvatut Käsityökoulu Robotin opetustoiminnan tavoitteet ja sisällöt ovat muodostuneet vuosien kuluessa. Nyt opetussuunitelma yhdessä kattavan tehtäväpankin kanssa on kaikkien toimijoiden hyödynnettävissä, joko vastaavanlaisen opetustoiminnan järjestämisessä sellaisenaan tai hyödyntämällä yksittäisiä sisältöjä omassa opetusympäristössään.

Käsityökoulu Robotin opetussuunnitelma ja tehtäväpankki antavat mahdollisuuden teknologisoituvan ja digitalisoituvan maailman  käsittelyyn taiteen kautta. Samalla se opastaa ja kannustaa rohkeaan teknologian ja digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen omassa ilmaisussa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on tukenut hanketta.

Löydät tehtäväpankin tästä linkistä ja opetussuunnitelman tästä linkistä.