Käsityökoulu Robotin ja AV-arkin yhteistyössä järjestämällä syyslomaleirillä tutkitaan videotaidetta ja erilaisia liikkuvan kuvan ilmiöitä. Leirillä inspiroidutaan suomalaisten media- ja videotaiteilijoiden teoksista, tutustutaan nykytaiteeseen, kuvataan ja jälkityöstetään omia videoita  ja tottakai leikitään ja pidetään hauskaa! Leiriviikko huipentuu yhteisnäyttelyyn. Aiempaa kokemusta videoiden käsittelystä tai kuvaamisesta ei tarvitse olla.

Leiri on suunnattu 9 – 12 vuotiaille ja mukaan mahtuu kahdeksan leiriläistä. Leiripäivän ohjelmaan kuuluu videoiden tekemisen lisäksi lounas, välipala, ulkoilua Lasten kulttuurikeskus Auroran pihapiirissä tai lähistöllä. Ohjaajana toimii mediataiteen levityskeskus AV-arkin mediakasvatuksen tuottaja ja kuvataideopettaja Maija Mikkola. AV-arkin media- ja taidekasvatuksen verkkosivusto löytyy osoitteesta www.mediataidekasvattaa.fi

Huom! Pikku-Auroran pihalla tehdään piharemonttia, joka rajoittaa ulkotoimintaa osittain, mutta tarvittaessa ulkoilemme esim. Träskändan kartanon pihamailla. 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

AJANKOHTA: 15.-19.10.2018. Leiripäivän kesto on klo 9.00 – 15.00

KOHDERYHMÄ: Leirit ovat suunnattu 9-12 vuotiaille. Leirille otetaan 8 osallistujaa.

HINTA: 180€.

PAIKKA: Käsityökoulu Robotti / Lasten kulttuurikeskus Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo

VARUSTUS JA LOUNAS:

– Omat eväät lounaalle. Tarjoamme iltapäivällä välipalan, mutta muuten leiriläisillä pitää olla omat eväät. Aurorassa on mikroaaltouunit ja jääkaapit eväiden lämmitystä ja säilytystä varten.

– Leiriläisillä tulee olla kelinmukaiset ulkoiluvaatteet ja varusteet, leirillä pyritään ulkoilemaan joka päivä.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ