1, 2, 3…ACTION IS GO!

HUOM! LEIRI TÄYNNÄ – VARASIJOILLE VOI ILMOITTAUTUA

Käsityökoulu Robotin vuoden 2018  kesäleirillä rakennetaan ja ohjelmoidaan kummallisia liikkuvia kojeita. Leiriviikon aikana tutustumme muun muassa elektroniseen rakentamiseen ja ohjelmoinnin alkeisiin. Tämän lisäksi kokeilemme kauko-ohjattavuutta, sensoreita ja pidämme robotti-kisat! Leiri on ensisijaisesti suunnattu 7-12 -vuotiaille vasta-alkajille. Teemme projekteja ryhmätyönä ja kaikkien osaamistaso otetaan huomioon. ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sähkötoiden lisäksi leiripäivään kuuluu lounas, välipala, ulkoilua, pelejä ja leikkejä Lasten kulttuurikeskus Pikku-Auroran pihapiirissä tai lähistöllä. Pikku-Auroran pihalla tehdään kesällä 2018 piharemonttia, joka rajoittaa ulkotoimintaa osittain, mutta tarvittaessa ulkoilemme esim. Träskändan kartanon pihamailla.

Leirin ohjaajina toimivat Markus Heino ja Elina Määttänen.

Aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta ei tarvita! Leirille ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat!

 

ILMOITTAUTUMINEN: 

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

 

AJANKOHTA:

4.-8.6. (viikko 23)

Leiripäivän kesto on klo 9.00 – 15.00

KOHDERYHMÄ:

Leirit ovat suunnattu 1.-6. luokkalaisille. Leirille otetaan 16 osallistujaa.

HINTA: 
Leirin hinta on 180€. Hinta sisältää materiaalit, välipalan ja tapaturmavakuutuksen.

PAIKKA:

Käsityökoulu Robotti / Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora

Järvenperäntie 1-3

02940 Espoo

VARUSTUS JA LOUNAS:

– Omat eväät lounaalle. Tarjoamme iltapäivällä välipalan, mutta muuten leiriläisillä pitää olla omat eväät. Pikku-Aurorassa on mikroaaltouunit, joilla voimme lämmittää eväitä.

– Leiriläisillä tulee olla kelinmukaiset ulkoiluvaatteet ja varusteet, leirillä pyritään ulkoilemaan joka päivä. Kuumina kesäpäivinä mukana kannattaa tarvittaessa olla juomapullo ja päähine.