HUOM! LEIRIT TÄYNNÄ, VARASIJOILLE VOI ILMOITTAUTUA

Kesän päätteeksi Käsityökoulu Robotti järjestää kaksi puolipäiväleiriä Kohtaamossa, Kauppakeskus Ison Omenan palvelutorilla.

Leireillä tutustutaan elektroniseen rakentamiseen ja ohjelmoinnin alkeisiin hauskan yhdessä tekemisen kautta. Tutkimme teknologisoituvaa ja digitalisoituvaa maailmaa ja sen ilmiöitä media- ja elektronisen taiteen keinoin!

Rakentamisen ja projektien lisäksi leirillä tutustutaan Ison Omenan ympäristössä olevaan mediataiteenseen ja uuden digitaalisen tuottamisen mahdollisuuksiin. Leirit on ensisijaisesti suunnattu vasta-alkajille ja aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta ei tarvita. Leirille ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat!

Aamupäivän leiri (klo 9.00-12.00) on suunnattu 7-10 -vuotiaille ja iltapäivän leiri (klo 13.00-16.00) on suunnattu 10-13 -vuotiaille.

Leirin ohjaajina toimivat Käsityökoulu Robotin ohjaajat Markus Heino ja Harri Vähänissi.

Yhteistyössä: Espoon kaupunki, kulttuuriespoo.fi  

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

AIKATAULU & KOHDERYHMÄT: 

31.7.-4.8. (vk 32)

Aamupäivän puolipäiväleiri (7-10v.) – klo 9.00-12.00

Iltapäivän puolipäiväleiri (10-13v.) – klo 13.00-16.00  

Molemmille leireille otetaan 10 leiriläistä.

 

PAIKKA:

Kohtaamo, Ison Omenan palvelutori (3. krs)

Osoite: Suomenlahdentie 1

02230 Espoo

 

VARUSTUS:

  • Materiaalit ja laitteet tulevat leirin järjestäjältä
  • Leirille kannattaa tulla aamupalan tai lounaan syöneenä. Mukaan voi kuitenkin ottaa oman juomapullon ja pientä välipalaa leirin jälkeen nautittavaksi.

 

HINTA:

Leiri on ilmainen.

Huom!: Leirillä tehtäviä teoksia ei välttämättä saa kotiinviemisiksi. Leirillä tehdään osittain yhteisiä teoksia pari tai ryhmätyönä osista joita ei välttämättä voida antaa kotiinvietäväksi.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Leirille ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä. Rajallisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitathan pikimmiten, jos pääse leirille, niin vapautamme paikan jonossa seuraavalle.

 

ILMOITTAUTUMINEN: 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Lisätietoja:

Roi Ruuskanen, roi@kasityokoulurobotti.fi, puh. 0442646006