JOU!

Käsityökoulu Robotin kesäleiri tulee taas! Kesäleirillä tutustutaan elektroniseen rakentamiseen, ohjelmoinnin alkeisiin ja uuteen digitaaliseen tuottamiseen. Teknologisoituvaa ja digitalisoituvaa maailmaa ja sen ilmiöitä tutkitaan ja pohditaan yhdessä media- ja elektronisen taiteen keinoin. Leiri on ensisijaisesti suunnattu 7-12 -vuotiaille vasta-alkajille. Tehtäviä tehdään kaikkien osaamistaso huomioiden. Rakentamisen ja projektien lisäksi leiripäivään kuuluu lounas, välipala, ulkoilua, pelejä ja leikkejä Lasten kulttuurikeskus Pikku-Auroran pihapiirissä.

Leirin ohjaajina toimivat Markus Heino ja Elina Määttänen.

Aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta ei tarvita ja leirille ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat!

 

AIKATAULU:

5.-9.6. (viikko 23) 

Leiripäivän kesto on klo 9.00 – 15.00

KOHDERYHMÄ:

Leirit ovat suunnattu 1.-6. luokkalaisille. Leirille otetaan 16 osallistujaa.

PAIKKA:

Käsityökoulu Robotti / Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora

Järvenperäntie 1-3

02940 Espoo

VARUSTUS JA LOUNAS:

– Omat eväät lounaalle. Tarjoamme iltapäivällä välipalan, mutta muuten leiriläisillä pitää olla omat eväät. Pikku-Aurorassa on mikroaaltouunit, joilla voimme lämmittää eväitä.

– Leiriläisillä tulee olla kelinmukaiset ulkoiluvaatteet ja varusteet, leirillä pyritään ulkoilemaan joka päivä. Kuumina kesäpäivinä mukana kannattaa olla juomapullo, päähine ja aurinkorasvaa.

  

HINTA:

Leirin hinta on 180€. Hinta sisältää materiaalit, välipalan ja tapaturmavakuutuksen.

Huom!: Leirillä tehdään osittain yhteisiä teoksia tai pari tai ryhmä työnä jolloin leiriläiset eivät saa kaikkia leirin teoksia itselleen.

ILMOITTAUTUMINEN:

Leirille ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä. Kun ilmoittautuneita on tarpeeksi lähetämme laskun osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen on sitova. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ! – LEIRI TÄYNNÄ, VARASIJOILLE VOI ILMOITTAUTUA

PERUMINEN:

Enintään 30 vrk ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirimaksusta. 7 vrk ennen leirin alkua tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden leirimaksun.

EHDOT LEIRIN JÄRJESTÄMISELLE:

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Leirin järjestäminen vahvistetaan osallistujille heti kun tarvittava määrä osallistujia on ilmoittautunut. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja:

Roi Ruuskanen

roi@kasityokoulurobotti.fi

puh. 0442646006

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ! LEIRI TÄYNNÄ, VARASIJOILLE VOI ILMOITTAUTUA