Hei kaikki aikuiset! Nyt saa jättää muksut kotiin ja lähteä itse Robotin pajaan!

Aikuisten vasta-alkajien Circuit bending -työpajassa kokeillaan äänien tuottamista elektroniikan avulla. Osallistujilla on mahdollisuus rakentaa yksinkertainen syntetisaattori tai kokeilla circuit bendingiä.

Paja järjestetään Helsingin kaupungin kirjaston Kirjasto 10:ssä lauantaina 15.10. klo14.00-17.00.

Circuit bending tarkoittaa valmiiden laitteiden muuntelua kokeilevin menetelmin tarkoituksena muuttaa tai laajentaa laitteiden alkuperäisiä toimintoja. Työpajassa tutustutaan elektroniikan komponentteihin ja juottamiseen. Aiempaa kokemusta ei tarvitse!

Toivomme että osallistujat tuovat bendattavat laitteet mukanaan. Voitte etsiä pattereilla toimivan lelusoittimen tai muun ääntätuottavan lelun esimerkiksi kirpputorilta. Bendaamisen kohteeksi soveltuvat ääntä tuottavat lelut, pienet radiot ja muut paristokäyttöiset äänilaitteet. Oma laite ei ole välttämätön. Myös työpajasta löytyy pientä bendattavaa tarvittaessa ja työkalut ja komponentit projektien rakenteluun. 

Työpajaan pääsee 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset osoitteeseen: kaupunkiverstas@lasipalatsi.fi

Paikka: Kirjasto 10, Elielinaukio 2G, 00100 Helsinki

Aika: 15.10. klo14.00-17.00

Hinta: Ilmainen (ennakkoilmoittautuminen)

Työpajan ohjaajana toimii Harri Vähänissi, jolla on vuosien kokemus elektroniikan ja syntetisaattoreiden rakentelun parissa mm KOELSE:ssa(Kokeellisen elektroniikan seura). Tervetuloa bendaamaan ja värkkäämään