Käsityökoulu Robotti järjestää kevään päätteeksi kaksi opettajille suunnattua työpajaa Lastenkulttuurikeskus Pikku-Aurorassa, Espoossa.

Yhden työpajan hinta on 100€ ja jos osallistuu molempiin saa toisen puoleen hintaan! Opettajiksi opiskeleville molemmat kurssit -50% (opiskelijuus todistettava).

Kurssit järjestetään jos saamme tarvittavan määrän osallistujia. Järjestämisestä ilmoitetaan sähköpostitse 4.5. mennessä.

Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

 


Materiaalina sähkö – 13.5. Klo 10.00-16.00 – TÄYNNÄ! JONOON VOI ILMOITTAUTUA

Työpajassa tutustutaan elektroniikkaan yhtenä taiteen tekemisen materiaalina. Kurssilla tutustutaan elektroniikan työtapoihin, eri komponentteihin ja tehdään yksinkertaisia kytkentöjä, joilla tuotetaan valoa, liikettä tai ääntä.

Työpajassa käytetään peruskomponentteja (ledejä, transistoreita, vastuksia, kondensaattoreita, jne.) ja helposti saatavilla olevia työkaluja. Komponenttien lisäksi kokeillaan vaihtoehtoisia piirilevyratkaisuja (mm. erilaiset protolevyt, pahvi, free form circuits) sekä tutustutaan laitteiden/romujen uusiokäyttöön.  Paja sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin!

Opettaja: Harri Vähänissi

Aika: 13.5. Klo 10.00-16.00

Paikka: Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo

Hinta: 100€
Ohjelmoinnin perusteet – 19.5. Klo 10.00-16.00 – TÄYNNÄ! JONOON VOI ILMOITTAUTUA

Tule tutustumaan ohjelmoinnin ja elektroniikan perusteisiin sekä niiden soveltamiseen opetuksessa! Kurssilla käytämme avoimeen koodiin perustuvaa Arduino-alustaa, joka koostuu edullisesta Arduino-kehityslaudasta, vapaasta ohjelmistokirjastosta ja kehitysympäristöstä (www.arduino.cc). Arduino yhdistää luontevalla tavalla käsin tekemisen ja rakentamisen ohjelmointiin ja on kätevä tapa opettaa ohjelmoinnin perusteita. Arduino ohjelmointitaito on hyvä perusta kaikelle ohjelmoinnille, jota voidaan voidaan ohjelmoida myös Scratchiin (www.scratch.mit.edu) perustuvan graafisen ohjelmointikielen avulla. Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille eikä aiempaa kokemusta tarvita!

Opettaja: Tomi Dufva

Aika: 19.5. Klo 10.00-16.00

Paikka: Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo

Hinta: 100€

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

IMG_9364    IMG_9370[:]