Ovet on auki taas tänä keväänä Espoon Robotilla! Starttaamme tulevana lauantaina 13.2. (klo 10.00-13.00) Liikkuva linna -työpajalla. Tämän lisäksi Espoon Robotille voi tulla kevään aikana tutustumaan elektroniseen rakentamiseen, ohjelmointiin ja muuhun Maker-kulttuuriin kolmena eri launtaina!

Käsityökoulu Robotin OPEN  DAY on kaikille lapsille ja nuorille vanhempineen tarkoitettu avoin päivä! Voit tulla rakentamaan omaa projektiasi ja kokeilemaan Robotin laitteita ohjaajien opastuksella.

Oletteko löytäneet jonkun hauskan elektroniikka projektin netistä? Tai haluatteko tulostaa 3D-printterillä tai leikata laserilla? Haluatteko askarrella littleBits osilla tai tutustua komponentteihin? OPEN DAY on paikka missä voimme yhdessä pohtia ja oppia uutta. Robotin ohjaajat auttavat ja alkuun pääsee myös pajakohtaisen teeman kautta! Pajat sopivat kaikenikäisille yhdessä vanhemman kanssa. Pajoissa on vapaaehtoinen pajamaksu.

Paja päivinä Pikku-Aurorassa usein myös muita pajoja ja kanttiini! Ohjelma: www.espoo.fi/pikkuaurora

Osoite: Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo.

 

13.2. klo 10-13 – OPEN DAY: Liikkuva linna

Tule rakentamaan Liikkuvaa linnaa! Toteutamme lasten ja aikuisten kanssa yhdessä sähköllä liikkuvan piirtorobotti installaation, jossa vain mielikuvitus on rajana! Osallistujat rakentavat yhden liikkuvan kojeen osaksi isompaa Liikkuva linna -teosta. Nonstop-pajassa pääsee tutustumaan mm. mekaniikkaan, elektroniikkaan ja sähkömoottoreiden toimintaan.

2.4. klo 10-13 – OPEN DAY: Taikakukkia

Tule rakentamaan oma taikakukka, joka syttyy kun valot sammuu! Taikakukassa on valosensori joka tietää kun tulee yö ja on aika sytytttää valot. Pajassa tutustutaan elektroniikkaan ja juottamiseen. Taikakukka sopii hienosti vaikka yövaloksi!

23.4. klo 10-13 – OPEN DAY: Lentävät LEDit!

Tule rakentamaan oma led-lennokki! Pajassa tutustutaan virtapiiriin hauskan lennokin askartelun lomassa. Ihmetellään ja pähkäillään yhdessä aerodynamiikkaa valomaalattujen lentoratojen kautta. LEDit lentoon!

28.5. klo 10-13 – OPEN DAY: Romutyöpaja

Romutyöpajassa tutustutaan elektroniikkaan purkamalla vanhoja ja rikkinäisiä elektronisia laitteita. Tutkimme ja tutustumme niiden osiin ja toimintaan samalla opetellen perustyökalujen käyttöä. Pajassa rakennamme toimivia ja toimimattomia uusia laitteita ja teoksia purutuista osista. Purettavan laitteen saa työpajasta tai sitten voi tuoda oman vanhan tai rikkinäisen elektronisen laitteen mukanaan. [:]