[:fi]Robotin kesäleiri Espoon Taidetalo Pikku-Aurorassa on täynnä. Varasijoille voi kuitenkin vielä ilmoittautua TÄSTÄ.

Jou! Robotin kesäleiri tulee taas!

Leirillä tutustutaan elektroniikkaan ja ohjelmointiin taiteen ja käsillä tekemisen kautta. Rakentelun ja projektien lisäksi leiripäivään kuuluu myös ulkoilua ja leikkejä. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja leirille ovat kaikki tervetulleita kaikki tytöt ja pojat! Erityisesti haluaisimme kannustaa tyttöjä mukaan!

Leirin ohjaajina toimivat Sanna Reponen ja Iiro Tujula. Sanna on aiemmin toiminut mm. Tiedekeskus Heurekan leireillä ja tekee nyt maistenrinopinnäytettään Aalto yliopiston MediaLabissa. Iiro on käsityönopettaja Arabian peruskoulussa Helsingissä ja viimeistelee taidekasvatuksen opintojaan Aalto ARTSissa. Molemmat ovat Käsityökoulu Robotin jatkuvien opetusryhmien vetäjiä.

 

AIKATAULU:

Leiri järjestetään 1.-5.6. (viikko 23). Leiripäivän kesto on klo 9-15.

 

KOHDERYHMÄ:

Leiri on suunnattu 7–9-vuotiaille. Leirille otetaan 12 osallistujaa.

 

PAIKKA:

Käsityökoulu Robotti / Taidetalo Pikku-Aurora

Järvenperäntie 1-3

02940 Espoo

 

VARUSTUS JA LOUNAS:

– Omat eväät lounaalle. Tarjoamme iltapäivällä välipalan, mutta muuten leiriläisillä pitää olla omat eväät. Pikku-Aurorassa on mikroaaltouunit joilla voimme lämmittää eväitä.

– Kuumina kesäpäivinä mukana kannattaa olla juomapullo, päähine ja aurinkorasvaa.

– Leiriläisillä tulee olla kelinmukaiset ulkoiluvaatteet ja varusteet, leirillä pyritään ulkoilemaan joka päivä.

 

HINTA:

Leirin hinta on 160€. Hinta sisältää materiaalit, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. HUOM! Leiriläiset eivät mahdollisesti saa kaikkia leirin teoksia mukaan riippuen käytetyistä komponenteista tai mikrokontrollereista.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Leirille ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä. Kun ilmoittautuneita on tarpeeksi lähetämme laskun osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen on sitova.

 

PERUMINEN:

30 vrk ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirimaksusta. 7 vrk ennen leirin alkua tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden leirimaksun.

 

EHDOT LEIRIN JÄRJESTÄMISELLE:

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Leirin järjestäminen vahvistetaan osallistujille heti kun tarvittava määrä osallistujia on ilmoittautunut. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 

Lisätietoja:

Roi Ruuskanen

roi@www.kasityokoulurobotti.fi

puh. 0442646006

 

 

 [:]