Roboilu jatkuu syksyllä!

Käsityökoulu Robotin jatkuvan opetuksen ryhmät jatkuvat lukuvuonna 2014-2015 Lastenkulttuurikeskus Aurorassa, Espoossa.

 

PIENTEN RYHMÄ – TIISTAISIN KLO 18.00-19.30

Torstain “pienten” ryhmä on jo täynnä viime kevään jatkajista, mutta uusi “pienten ryhmä” on perustetaan tiistaille. Tiistain ryhmän opettajana toimii taidekasvattaja Iiro Tujula. Iiro toimii myös teknisentyön opettajana Arabian peruskoulussa, Helsingissä ja viimeistelee taidekasvatuksen opintojaan Aalto-yliopistossa.

“Pienten” ryhmässä tutustutaan taiteen ja hauskan yhdessä tekemisen kautta mm. elektroniseen taiteeseen ja mediataiteeseen; sähköön ja elektroniikkaan; ohjelmointiin ja ohjelmoituun ympäristöömme; mekaniikkaan ja mekatroniikkaan; materiaaleihin ja työkaluihin; ja kestävään kehitykseen. Opetuksen keskiössä tutkiva, ihmettelevä ja ymmärtävä ote ympäröivään maailmaan ja sen lainalaisuuksiin.

 

ISOJEN RYHMÄ – KESKIVIIKKOISIN KLO 18.00-19.30

Keskiviikkoisin kokoontuu “isojen” ryhmä, joka on lähtökohtaisesti suunnattu yläkouluikäisille tai vanhemmille oppilaille. Oppilailla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta. Ryhmään voidaan ottaa mukaan myös paljon kokemusta omaavia alakouluikäisiä oppilaita tapauskohtaisesti.

“Isojen” ryhmässä syvennytään samoihin elektronisen ja mediataiteen sisältöihin kuin pienten ryhmässä mm. hyödyntäen haastavampia ja monipuolisempia työkaluja. Isojen ryhmissä pyritään kannustamaan omaehtoiseen rakentamiseen ja suunnitteluun. Ryhmän ohjaajana toimii mediataiteilija Matti Niinimäki, joka opettaa myös Aalto-yliopiston Medialab:ssa.

 

YLEISTÄ

PAIKKA: Käsityökoulu Robotti/Lastenkulttuurikeskus Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo

AJAT: Tiiistaisin  klo 18.00-19.30 – PIENET (7-12v.)

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 – ISOT (13v.+)

Syyslukukausi VK36-50 / Kevätlukukausi VK3-VK21. Opetusta ei ole syyslomalla, talvilomalla, vappuna tai pyhäpäivinä.

HINTA: 180€/syyslukukausi 240€/kevätlukukausi.

HUOM! Käsityökoulu Robotin tiloista löytyy keittiö, joten tarvittaessa on mahdollista syödä eväitä tai lämmittää päivällistä mikrossa. Mukaan voi tuoda myös omat tossut tai villasukat talvemmalla lattioiden ollessa hieman viileät.

 

KLIKKAA TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

 

Tervetuloa!