Työpajat – Espoo

Käsityökoulu Robotti järjestää toimipisteissään ja yhteistyökumppanien tiloissa erilaisia työpajoja. Kokonaisuudet vaihtelevat  nonstop-pajoista aina useamman opetuskerran kokonaisuuksiin.

Tietoa pelkästään aikuisille suunnatuista työpajoista löydät ”Aikuisten pajat” -sivulta.


OPEN DAY -pajat

Käsityökoulu Robotin OPEN  DAY on kaikille lapsille ja nuorille vanhempineen tarkoitettu avoin päivä! Voit tulla rakentamaan omaa projektiasi ja kokeilemaan Robotin laitteita ohjaajien opastuksella. OPEN DAY on paikka missä voimme yhdessä pohtia ja oppia uutta. OPEN DAY:ssä aina pajakohtaisen teema-projekti, josta voi aloittaa! Nonstop-pajat järjestetään Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurorassa (Järvenperäntie 1-3, Espoo). Työpajat ovat ilmaisia.

OPEN DAY 1 – Pixelipaja goes Sirkus! – 3.9. klo 10.00-13.00

Tule rakentamaan mieleinen sirkushahmo Hama-helmistä! Hahmo sähköistetään luomalla kääntöpuolelle yksinkertainen virtapiiri ja lisäämällä ledejä. Sirkushahmosta voi tehdä vaikka jääkaappimagneetin! Parhaiten Hama-helmillä askartelu sopii yli 5-vuotiaille, mutta pajaan ovat tervetulleita kaikki lapset ja vanhemmat eikä aiempaa kokemusta tarvita.

OPEN DAY  2 – Sähköinen nukkekoti – 8.10. klo 10.00-13.00

Nukkekoti 2.0! Tule rakentamaan nukkekotiin pieni eri värein vilkkuva televisio! Rakentaminen kestää noin puoli tuntia. Pajassa rakennamme myös  digitaalisesti tuotettuja nukkekodin osia laserleikatuista osista ja 3D-printaten. Voitte myös tuoda oman nukkekodin mukananne, niin pohditaan sen sähköjä! Paja sopii kouluikäisille yksin ja nuoremmille yhdessä vanhemman kanssa!

OPEN DAY 3 – Halloween lyhty – 29.10. klo 10.00-13.00

Lyhdyt loistamaan! Tule rakentamaan oma Halloween lyhty led-tuikulla. Pajassa tutustutaan sähköön ja virtapiiriin rakentamalla oma kynttilänvaloa esittävä tuikku. Maalaamme myös lasipurkkeja joihin led-tuikku voidaan sijoittaa. Paja sopii kouluikäisille yksin ja nuoremmille yhdessä vanhemman kanssa!

OPEN DAY 4 – Vessapaperitonttu – 10.12. klo 10.00-13.00

Broom Broom! Vessapaperitonttu on palannut. Pajassa rakennamme tärinämoottoroituja versioita klassisesta jouluaskartelusta: vessapaperirullatontusta. Tutustumme sähköön ja virtapiirin hauskan ja yksinkertaisen askartelun kautta.Paja sopii kouluikäisille yksin ja nuoremmille yhdessä vanhemman kanssa!  Hyvää joulua!